fbpx
Image11

Usluge

Jedini način da napravite tim koji se ne napušta jeste da radite na njegovom razvoju. Usluge koje nudimo su inovativni i sistematski pristup razvoju timova, kroz integraciju znanja iz različitih oblasti. Izazovi svakog tima mogu biti jedinstveni stoga isključivo u partnerstvu sa Vama biramo aktivnosti potrebne baš Vašem timu.

Team Challenge

Do dobre i produktivne radne atmosfere se dolazim razvojem zaposlenih. A zašto to ne bi bilo na zabavan i nesvakidašnji način? Team challenge predstavlja inovativan koncept treninga za zaposlene. On se odvija isključivo u prirodi i ono što ga čini inovativnim je spoj psihologije i borilačke veštine (Krav Maga), glume, joge ili fitnesa.

Leadership Development

Program namenjen tim liderima, koji predstavljaju jedan od ključnih faktora za ostanak ili odlazak zaposlenih, jasnu komunikaciju u izmenjenim okolnostima i produktivnost celog tima.

Organizational Development

Program namenjen organizacijama koje žele da se razvijaju, definišu i implementiraju kako organizacijske razvojne planove, tako i razvojne planove svakog zaposlenog, uspeh u poslu i poruke koje se šalju klijentima i zaposlenima.