fbpx
Image11

Organizational development

Da li imate tim?

Da li vaš tim raste?

Da li vam je teško da pronađete novozapolsene ili zadržite trenutne zaposlene?

Na pravom ste mestu, ako želite da…

Pronađete način da zapošljavate kvalitetniji članove tima i da vam trenutni zaposleni ne odlaze, a da pri tome vi sami lakše i sa manje uloženog vremena upravljate celom organizacijom.

Kako?

Kroz program koji razvija organizaciju, lidere i sve zaposlene uvođenjem procesa za razvoj organizacije u celini . Ovo je način da skalirate pametno svoj biznis, a pri tome napravite organizacijske strategije i procese koje će formirati organizaciju koja uči i koja se ne napušta.

Naš tim stručnjaka je zadužen za to da vašoj organizaciji pruži sledeće procese:

  • kreiranje i implementacija razvojnih organizacijskih planova,
  • kreiranje/unapređenje i implementacija strategije zapošljavanja,
  • kreiranje/unapređenje i implementacija onboarding procesa,
  • kreiranje/unapređenje i implementacija sistema kompenzacija i beneficija,
  • kreiranje/unapređenje i implementacija strategija za upravljanje performansama zaposlenih,
  • unapređenje internih komunikacijskih procesa,
  • unapređenje eksternih komunikacijskih procesa, razvoj i unapređenje liderskih veština lidera i tim lidera, organizovanje kreativnih i inovativnih tim bildinga.

 A koji su to izazovi malih IT firmi koje rastu?

Našoj zemlji nedostaje najmanje 10.000 IT stručnjaka godišnje, usled čega je veoma teško pronaći kvalitetne stručnjake, a još ih je teže zadržati zbog brojnih mogućnosti koje imaju na raspolaganju. Iz tog razloga je IT biznisu neophodan kontinuirani organizacijski razvoj, naročito kod malih firmi koje rastu i imaju izazove u podeljenosti uloga lidera između odnosa sa klijentima, organizacionih potreba, ali razvoja zaposlenih. Zbog nedostatka vremena ili uvida, posledice su upravo fluktuacija, nezadovoljstvo zaposlenih, lošije performanse. Ovi uvidi su stečeni na osnovu naših razgovora sa 109 vlasnika ili menadžera u malim firmama u IT industriji.

Mi možemo biti tu za vas…

Zajedno sa vama kreiramo program razvoja baš za vaš tim. Mi radimo analizu i dajemo preoporuku za konkretne akcije, pratimo vas u sprovođenju i implementiranju procesa razvoja organizacije i zaposlenih.

Kakva su dosadašnja rešenja….

Standardne konsultacije za razvoj biznisa su više nego korisne, ali one često dolaze od samo menadžera ili samo psihologa, nemaju integraciju znanja, a za razvoj biznisa i zaposlenih je integracija  neophodna.

Naš izbor su IT firme…

HR rešenja koja dolaze od različitih agencija jesu jedno od rešenja za razvoj organizacije i ljudi.Međutim oni su često generalizovana i upotrebljavaju se i u korporacijama i u drugim industrijama. Organizational development je program kreiran baš za IT industriju.

Ako imate dodatnih pitanja ili želite da se prijavite odmah, pišite nam na:  info@colloco.rs