fbpx
Image11

Landing proba 1

Da li imate tim? Da li ste vi lider timu?

Kroz program koji vam daje mogućnost da steknete znanja iz oblasti menadžmenta i organizacijske psihologije koja će vam pomoći da lakše postavite procese unutar organizacije. Pored toga možete da steknete liderske veštine  koje će vam pomoći da lakše komunicirate sa članovima tima, klijentima i to sa manje stresa i više vremena. Ovo je način da skalirate pametno svoj biznis, a pri tome imate vremena da ispratite sve promene unutar organizacije.

 

Našoj zemlji nedostaje najmanje 10.000 IT stručnjaka godišnje, usled čega je veoma teško pronaći kvalitetne stručnjake, a još ih je teže zadržati zbog brojnih mogućnosti koje imaju na raspolaganju.  Ovo je činjenica koja iziskuje da svaka organizacija pristupa sistematski razvoju, a na svakom lideru je da gradi organizacijsku kulturu koja uči. Zašto? Jer naše istraživanje sa preko 100 IT biznisa koji rastu pokazuju da je osnovni razlog zašto zaposleni odlaze ili ostaje mogućnost da napreduju i uče.

 

Zajedno sa vama u programu će učestvovati i ostali lideri IT kompanija, stoga razmena znanja, a možda i potencijalne saradnje je jedna od stvari koja vas očekuju.

 

Standardne konsultacije za razvoj biznisa su više nego korisne, ali one često dolaze od samo menadžera ili samo psihologa, nemaju integraciju znanja, a za razvoj liderskih veština je ona neophodna.

Kursevi i konsultacije od strane stručnjaka iz HR oblasti su dobra rešenja, ali retko se dešava da je više predavača na istom mestu, kao i da postoji mogućnost razmene znanja sa drugim vlasnicima kompanija. Konstantna interakcija i dodatne konsultacije su svakako deo ovog programa.

Ovaj trening je za vas ako:

  • Ste vlasnik male ili srednje IT kompanije i niste siguran da li vam trebaju HR procesi,
  • Ako želite konkretne alate koji vam mogu pomoći u zadržavanju zaposlenih i skaliranju biznisa,
  • Ako ne želite da budete “usko grlo” i da deo odgovornosti delegirate drugima,
  • Ako želite razmenu iskustva i znanja sa  vlasnicima drugih IT firmi,
  • Ako želite da usavršte svoje veštine liderstva
  • Ako volite rad u malim grupama
  • Smatrate korisnim spoj psihologije i menadžmenta (ovo je mozda suvisno)

Ako imate dodatnih pitanja ili želite da se prijavite odmah, pišite nam na:  info@colloco.rs

One brze koji se prijave do ____ decembra, nagrađujemo popustom. Ako uloviš popust cena treninga ćeš platiti  evra. Cena bez popusta je  evra.